~VÄGEN TILL DITT BÄSTA JAG~


SOMA MOVE

Det svenska konceptet S O M A M O V E, utformat av en sjukgymnast, Linus Johansson och gruppträningsinstruktören och dansaren Cecilia Gustavsson är en holistisk träningsform där du tränar hela kroppen, balans, smidighet, styrka, fokus och närvaro.

Ett träningspass där du kan få upp värmen och svettas ordentligt, eller utföra passet i tempo som t ex Chi Gong eller Thai Chi, du bestämmer själv utifrån din kropp och din dagsform vilket pass du väljer för dagen. Rörelserna utförs helt utifrån ditt eget tempo, inte utifrån instruktören, någon annan eller musiken. 

Vi inleder med en Start Up där vi väcker kroppen, värmer upp och gör lite långsammare rörelser. Ett mönster med fyra rörelser som upprepas två varv.

Sen fortsätter passet med totalt fyra mönster som upprepas 2-3 gånger i ett flöde i takt med andetaget innan vi lugnar ner tempot och rörelserna inför en Cool Down. Vi avslutar med medvetenhet om passet, vår kropp och vårt sinne till lite avslappning och lugnare musik. 

Kom och prova. Du blir inte besviken. Ett helhetspass, träning med egen kroppsvikt, med medvetenhet om vår kropp stärker vi hela dess muskulatur och är samtidigt fokuserade på att ta med vårt medvetna andetag synkroniserat med rörelsen. 

 

Välkommen!