~VÄGEN TILL DITT BÄSTA JAG~


SOMA MOVE

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta.

Under 45 minuter flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i fera repetitioner tills svetten lackar.

Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse!

De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”, ”får allt i denna träning” , ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”.

Instruktören är utbildad, examinerad och licenserad och får regelbundet nya uppdaterade program att följa.

Konceptet är svenskt och utformat av en sjukgymnast, fascia- och mobilty experten Linus Johansson och den holistiska tränaren, yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson. SOMA MOVE har fått stor positiv respons i media såsom Fitness Magazine, Aftonbladet, Dagens Industri, Yoga för dig, samt otaliga bloggar och event.

Kom och prova. Du blir inte besviken. Ett helhetspass, träning med egen kroppsvikt, med medvetenhet om vår kropp stärker vi hela dess muskulatur och är samtidigt fokuserade på att ta med vårt medvetna andetag synkroniserat med rörelsen. 

 

Välkommen!