~VÄGEN TILL DITT BÄSTA JAG~


REIKI HEALING

 

2-ÅRS-ERBJUDANDE I SEPTEMBER-OKTOBER 2021- KÖP 3 REIKIBEHANDLINGAR OCH BETALA FÖR 2 

Reiki Healing är en Japansk energimedicinsk behandlingsmetod där jag som överför och kanaliserar energin till dig ger behandlingen både på och ovan kropp. Healing betyder läkning och kanaliserandet av energi utgörs av att dina energier och blockeringar i kroppen balanseras, där det behövs som mest. Reiki delas i två ord Rei som betyder Universell och Ki som betyder livsenergi. 

Reiki Healing används inom sjukvården som alternativ vård och ett komplement som förbättrar andra behandlingsalernativ. I exempelvis USA används Reiki på gravida kvinnor för att minska smärta och ge lugn. I México används Reiki före och efter planerad operation för att ge patienten lugn och minska mängden komplikationer. I Storbritannien används Reikin som ett komplement vid traditionell cancerbehandling för att stärka kroppens självläkande krafter och minska stress och oro .

Vi pratar först igenom om du har något problemområde som vi ska fokusera lite extra på. Du ligger sen på en brits med kläder på, helt avslappnat och lyssnar till lugn och behaglig musik och jag känner av om du har obalanser i kroppen som jag balanserar och sänder reiki till. När sessionen är klar får du vakna till försiktigt, får ett glas vatten för att hjälpa till att påbörja kroppens utrensning av upplösta slaggprodukter. Vi pratar också igenom din upplevelse av behandlingen. 

En Reiki Healing behandling kan hjälpa dig som sover dåligt, är stressad, har huvudvärk, mycket snurrande tankar, ångest, oro, fysisk smärta, bara vill slappna av och ha en stunds egentid. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egen självläkande förmåga.

Tänk på att dricka vatten och ta hand om dig och skapa tid för vila och lugn efter en behandling. Det kan komma upp tankar och känslor som har med att göra att du hamnat i så djup avlsappning. Det är en utrensning som sker. Det ger plats för att du ska må bättre och få bättre energiflöde.

 

En Reiki Healing behandling tar cirka 60 minuter - 500:-

Välkommen att boka en både energigivande och lugnande stund bara för dig.

 

Reiki Healing är godkänt av Skatteverket som friskvård.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.